Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
Logo Δήμου Σκοπέλου
Δελτία Τύπου
Share It!
Πέμπτη 15.06.2023
1η Θεματική Διαβούλευση ΣΒΑΚ Δήμου Σκοπέλου

Αξιότιμοι κυρίες/κύριοι,

Ο Δήμος Σκοπέλου διοργανώνει την 1η Θεματική Διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου, τη Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στις 11:00πμ. Η διαβούλευση θα διεξαχθεί διαδικτυακά και ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας είναι:

https://lever.webex.com/lever/j.php?MTID=m7d57f914f375e63a90812ca1c8b4ff01

Για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση του έργου κρίνεται απαραίτητη η συγκρότηση ενός δικτύου Εμπλεκομένων Φορέων, το οποίο θα υποστηρίξει το νησί μας σε όλα τα στάδια εκπόνησης του ΣΒΑΚ. Για τον παραπάνω λόγο κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή ενός ή και περισσοτέρων εκπροσώπων του φορέα/οργανισμού σας στο συγκεκριμένο δίκτυο. Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για την τοποθέτησή σας σχετικά με την κινητικότητα στο νησί μας, το οποίο μπορείτε να το βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμό :

https://forms.office.com/r/MNUJNt3aMt

Επισυνάπτουμε, επίσης, την επίσημη πρόσκληση της Διαβούλευσης που περιλαμβάνει το σύμφωνο συμμετοχικού σχεδιασμού που καλείστε να υπογράψετε, σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ακόμα.

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή και υποστήριξή σας για να φέρουμε εις πέρας ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο για τον Δήμο μας το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων!