Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
Logo Δήμου Σκοπέλου
Δελτία Τύπου
Share It!
Δευτέρα 13.05.2024
«Παρουσίαση βιβλίων του γνωστού ηθοποιού και συγγραφέα κ. Παύλου Λιάρου»

Ο Δήμος Σκοπέλου  πιστός στον θεσμό των παρουσιάσεων βιβλίων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στον πολυχώρο «ΟΡΦΕΑ» την παρουσίαση των βιβλίων «Συνάντηση στο σημείο ΜΗΔΕΝ» και «Θέατρον Παράδεισος-ΘΙΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΩΝ» του γνωστού ηθοποιού και συγγραφέα κ. Παύλου Λιάρου.

Χαιρετισμό απεύθυνε  ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτιος Περίσσης.

Για τα βιβλία και για  τον συγγραφέα μίλησαν ο Βουλευτής – Δημοσιογράφος κ. Χρήστος Μπουκώρος μέσω βιντεσκοπημένου μηνύματος διότι αναγκάστηκε να φύγει την ημέρα της εκδήλωσης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που προέκυψαν,   η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Δωροθέα Κολυνδρίνη και η Ιστορικός κα Ηρώ Μελαχροινάκη.

2

Οι παλιοί πρωταγωνιστές Γιώργος Φούντας, Λάμπρος Κωνσταντάρας , Ρένα Βλαχοπούλου, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος καθώς και ο Ορέστης Μακρής και ο Κώστας Χατζηχρήστος συναντούν τον Παύλο Λιάρο στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ σε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής, εκεί που Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον γίνονται ένα.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς μας  Spyrou Hospitality Group και τους ΑΦΟΙ ΚΟΧΥΛΗ Café-Bakery-Patisserie, την μουσικό κα Ιωάννα Μαρούλη με τα παιδιά Ευαγγελία Σταμούλη και Δημήτριο Παχή που την πλαισίωσαν, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, τους καλεσμένους  και το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε.

3

4

5

6

Img 3600

Τα βιβλία δεν πωλούνται σε βιβλιοπωλεία.

 

Για πληροφορίες

στο email: vivliosimiomiden@gmail.com

στο τηλέφωνο:6942886040

 

Δήμος Σκοπέλου