Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
Logo Δήμου Σκοπέλου
Δελτία Τύπου
Share It!
Παρασκευή 5.05.2023
Αποκατάσταση βλάβης σε υποθαλάσσιο καλώδιο παροχής ρεύματος

Ο Δήμος Σκοπέλου μετά από έντονες διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας για την εμφάνιση καλωδίων μέσης τάσης της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή «Γλύστρα» Λουτρακίου κατόπιν έντονων καιρικών φαινομένων ζήτησε από την ΔΕΔΔΗΕ την άμεση επέμβαση της προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να πάψουν να εγκυμονούν κίνδυνοι για τους συμπολίτες μας. Ζητήθηκε δε η παραλλαγή της διαδρομής των παραθαλάσσιων καλωδίων μεταφοράς ρεύματος σε σημείο που να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια για τους πολίτες και την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος.

Η ΔΕΔΔΗΕ ανταποκρίθηκε άμεσα και αποκατέστησε τη βλάβη και με έγγραφό της μας ενημέρωσε ότι κάνει όλες τις ενέργειες και βρίσκονται στην τελική φάση σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την οριστική λύση του προβλήματος με την ενδεδειγμένη παραλλαγή όδευσης του δικτύου.

Ο Δήμος μας ευχαριστεί την ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση ανταπόκριση της και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης ΔΕΔΔΗΕ Βόλου για την άψογη και στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα που προκύπτουν.

 

 

Επίσης, αυτές τις μέρες η ΔΕΔΔΗΕ  στην Σκόπελο ,  στη Γλώσσα  και στις περιοχές από οικία Γκίκα μέχρι παλαιά Σφαγεία Σκοπέλου, περιοχή Αγίου Αρτεμίου Σκοπέλου, περιοχή Ράχες Γλώσσας και περιοχή Διάσελο Γλώσσας , εγκαθιστά 30 νέα φωτιστικά σώματα σε νέες κολώνες τις οποίες πλήρωσε ο Δήμος μας μετά από αιτήματα συμπολιτών μας.

Δήμος Σκοπέλου